ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστορικό

Η εταιρεία « ΟΞΥΛΟΣ ΑΒΕΕ» με 30ετή παρουσία στο χώρο του ξύλου και κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και επεξεργασία επενδεδυμένων ινοσανίδων – κόντρα πλακέ, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της βιομηχανίας ξύλου.

Η συνεχής επένδυση της σε μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, την βοηθά να καλύπτει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της αγοράς και του σύγχρονου design.

Τα τελευταία χρόνια ειδικευόμαστε στη κατασκευή πορτών – εσωτερικών – εξωτερικών, πυρασφαλείας και ηχομονωτικές, ειδικές κατασκευές επίπλων εξωτερικού – εσωτερικού χώρου, ντουλάπες κάθε είδους και έπιπλα κουζίνας.

Εγκαταστάσεις

Η ΌΞΥΛΟΣ ΑΒΕΕ΄ τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί σε νέες ιδιόκτητες στεγασμένες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής ‘έκτασης 16.000 τ.μ. Με έδρα το Αντίρριο Ναυπακτίας, σε μικρή απόσταση από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου η εταιρεία βρίσκεται σε κομβικό σημείο με τους συγκοινωνιακούς άξονες τις Δυτικής Ελλάδας (Ιόνια οδός – Λιμάνι Πάτρας) στην πύλη με την Ευρώπη. Επιπροσθέτως, η εταιρεία διαθέτει εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Πάτρας ( Ακρωτηρίου 161).

Πολιτική για την πρόληψη και καταπολέμηση των διακρίσεων,
της βίας και της παρενόχλησης στην εργασία.